perjantai 19. toukokuuta 2023

Kaunista Veerasta


Eläkeläisenä minun tulee enää harvoin ostettua uusia vaatteita. Vanhoilla, hyviksi todetuilla pärjään nykyään lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Aiemmin kävin viikottain tutkimassa kirpputoreja ja vanhaintavarainliikkeitä, joista usein tuli ostettua myös vaatteita. Mutta nykyään tämäkin on jo lähes jäänyt. 

Kesäaikaan saatan väliin vielä kierrellä ulkokirppareita, ja toisinaan tulee poikettua asuinalueellani eli Punavuoressa oleviin second hand -myymälöihin, kuten Albertinkadun Kauniiseen Veeraan. Veerassa on ”aikuiselle naiselle” sopiva valikoima ja kauppa on siisti ja mukavan kokoinen - ei liian iso - eikä siellä yleensä ole ärsyttävää ruuhkaa, muttei luotaan työntävän autiotakaan :)

Muistissa on mm. mustavalkoinen silkkipusero ja matalat, mustat nahkakengät, jotka ostin Veerasta 2021 (täällä). Myös 2019 hankittu vaalea puuvillapusero oli erittäin hyvä ostos ja on edelleen ahkerassa käytössä (täällä).

Viime viikolla ohi kävellessä piipahdin pitkästä aikaa Kauniissa Veerassa. Mukaan tarttui vaalea (taas) puuvillapusero :), jossa oli miellyttävä pyöreä kaula-aukko, mukava leikkaus olkapäissä ja vieläpä ruotsalaisen Filippa K:n valmistama. Puserossa oli makuuni vähän liian pitkät hihat, mutta siitä huolimatta tykästyin siihen. 

Taas kaunista Kauniista Veerasta - jee :)

Filippa K:n puuvillapusero 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti