lauantai 4. syyskuuta 2021

Jännää Veerasta

Munthen viskoosipusero 

Pistäytyessäni alkuviikosta pikaisesti Hesassa (täällä) jäin hetkeksi lorvimaan tuttuja Punavuoren katuja. Albertinkadulla eksyin tuttuun kirppis/vintagekauppaan Kauniiseen Veeraan. 

”Kunhan käyn vain katsomassa”, ajattelin, sillä viimeisen parin vuoden aikana en enää ole pahemmin ostelut vaatteita, en edes kirpputoreilta. Mitä nyt jokusen Tyttärien kanssa tehdyllä parilla loppukesän kirppisretkellä :) Tuntuu, että omasta vaatekaapista löytyy kaikki, mitä nykyään tarvitsee: kotiverkkarit, lenkkivaatteet, tanssitreenitamineet - joskin ne ovat viime kuukaudet lonkkavaivojen takia olleet koskemattomina - ja jokunen enää harvoin tarvittava siistimpi asu juhlavampia tilaisuuksia varten. Viime aikoina olen satsannut lähinnä mukaviin ulkoiluvaatteisiin ja peräti kahteen lämpimään uuteen talvitakkiin :)

Veerassa ihastuin hyvälaatuiseen, ohueen viskoosipuseroon - pääosin sen jännän ja pukevan rypytyskoristeen takia - ja sopiviin, mukaviin ja tyylikkäisiin nahkaläskäreihin. Molemmat olivat kuitenkin yllättävän kalliita, mutta tutun myyjän mukaan kumpikin on arvostetun ja luotettavan - minulle tuntemattoman - tuotemerkin tuotteita. Joten päätin ostaa sekä tuon Munthen puseron 55 eurolla ja nuo Dries van Noten -nimisen hollantilaisen muotisuunnittelijan nahkakengät 85 eurolla. 

Ostokset tuntuivat vielä kotona omilta ja tosi kivoilta - minun näköisiltäni. Ilmeisen oivia ostoksia :)

Dries van Notenin nahkakengät

2 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen ja taatusti monikäyttöinen pusero sekä poposet, joissa passaa Stadin friidun sitten arvokkaasti astella pitkin kaupungin katuja!

  Totta: vaatteiden käyttö on kapeutunut. Huvittikin vaihtaessa kesä- ja syysvaatteiden hyllyjä, että enin osa ns. kesävaatteista - etenkin asiointi- ja juhlasellaisista - siirtyi iskemättöminä edestakaisin.
  O tempora o mores...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviksi ja käyttökelpoisiksi ovat molemmat jo osoittautuneet :)

   Poista