lauantai 11. syyskuuta 2021

Kamat kannettu


VIIMEIN jo helmikuussa alkanut (täällä) Punavuoren kaksioni remontti on (lähes) valmis. Eli homma on niin pitkällä, että saatoin eiliseksi tilata muuttofirman kantamaan asuntoon varastossa maaliskuun alusta olleet kodin kamat - astiat, matot, vaatteet, taulut, ruokapöydän tuoleineen, kirjahyllyn kirjoineen. Parisängyn ja vanhan sohvan oli siirtänyt jo juhannuksen aikoihin satunnaisten Hesa-vierailujeni varalle :)

Yllätyin, miten hyvältä tuntui saada omat tavarat omaan asuntoon. Lähelleen, käden ulottuville, vaikka edelleen jätesäkeissä, vaatepusseissa sekä kymmenissä pahvi- ja muovilaatikoissa. Jo eilen sain koottua kirjahyllyn ja pyyhittyä pölyt ruokaryhmästä, jonka alle laitoin heti kuukausia sitten hankkimani uuden Woodnotesin ison paperimaton. Matto on ihanampi kuin kuvittelin ja sen värit - musta, beige ja harmaa - sopivat täydellisesti olohuoneeni uuteen beigen väriseen seinään ja vanhoihin mustiin huonekaluihini :)

Viikonlopun aion jatkaa loputtomien nyssyköiden ja laatikoiden purkamista. Toivon, että parissa päivässä saan ainakin kaikki kirjat, astiat ja vaatteet omille paikoilleen. Kunhan ensin löydän kymmenet henkarit, jotka olen ilmeisen hyvin pakannut - jonnekin :)

6 kommenttia:

 1. Nyt se on sitten totta! Lämpimästi onnea ja mukavia päiviä uuteen omaan kotiisi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurataan yhdessä, miten taas kotiudun Helsingin ytimeen Punavuoreen mökkikuukausien jälkeen. Mökiltä kaipaan jo nyt järveä ja rantasaunan mietoja löylyjä, joihin tänä kesänä ihastuin uudelleen. Mutta Punavuorikin tuntuu jo nyt yllättävän kodikkaalta ja omalta. Taidan olla kaksijakoinen mummi - minussa asuu vanha mökkiminä, mutta myös voimakas kaupunkiminä :)

   Poista
 2. Hienoa kuulla ,että remontti on tehty. Onnea uuteen kotiin !

  VastaaPoista
 3. Hyvältä kuulostaa uutinen, että hankala remontti alkaa olla ohi. Onneks olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lissu, Valmista tuli viimein ja sittenkin. Ja olen tyytyväinen :)

   Poista