maanantai 6. syyskuuta 2021

Juhlat sikalan vintillä


Tyttäret vuokraavat Tilan pihapiirissä olevaa, entisen sikalan kunnostettua vinttiä juhlatilaksi. Lauantaina vintillä juhlittiin häitä 80 ruokavieraan voimin - vierailevan bändin ja turkulaisen ruokapalvelun avittamana.

Vanhoin ryijyin koristeltu korkea vintti muuttui yksinkertaisin keinoin juhlavaksi saliksi. Kymmenen edellisen omistajan tekemää, pitkää pirttipöytää peitettiin vaaleilla liinoilla, katettiin yksinkertaisella serviisillä ja koristeltiin lyhdyillä ja kukkasilla. Rakkaudella :)

Juhlaväen saapuessa Tilalle aurinko alkoi sopivasti paistaa aamupäivän pilvien ja iltapäivän sadekuurojen jälkeen. Syyslauantai täyttyi rakkaudesta, musiikista ja iloisista ihmisistä morsiusparin nauttiessa, bändin jammatessa ja juhlavieraiden tanssiessa.

Näin uskon ja kuvittelen, sillä hääjuhla jäi vain kutsuttujen koettavaksi ja nautittavaksi Sain kuitenkin aistia hitusen juhlahumua auttaessani Opiskelijatyttöä juhlapaikan järjestelyssä. Kiitos siitä :)

4 kommenttia:

 1. Lumoava juhlamiljöö, jonka wanha raanu kruunaa. Olkoon morsiusparilla onni myötä elon kiemurtelevilla poluilla.
  Helppo uskoa, että nautit tunnelmasta järjestelypuolellakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoja, isoja ja kauniita ryijyjä on seinillä yli kymmenen. Kaikki ovat hyväkuntoisia ja entisen omistajan vuosikymmenien aikana keräämiä. Minusta kaunistavat ja pehmentävät ko vanhaan juhlatilaa.

   Poista
 2. Onpa tunnelmallista! Ja puuhaa riittää, Mummillekin.

  Nämä kuvat tuovat mieleen kuopuspoikamme hääjuhlan Aurantolan kartanon juhlatilaksi laitetussa entisessä viljamakasiinissa. Siellä on pieni kappelikin, jossa pariskunnan uskonnoton vihkiminen tapahtui erittäin kodikkaasti sekä mökkejä häävieraille. Me yövyimme mieheni kanssa mukavasti päärakennuksessa, nuoriso oli valvonut mökkialueella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seur aamuna kuulin häiden olleen mukavat ja kaikin puolin onnistuneet. Vieraat olivat viihtyneet ja nauttineen - niin vanhemmat kuin nuoremmat juhlijat. Ja se välittyi vieraista, vaikka eivät mitään tuttuja saati sukulaisia olleet. Mukavia muistoja postaus herätti sinussakin, ja että pieni kirkkokin, kuulostaa ihanalta…

   Poista