maanantai 12. kesäkuuta 2023

Tilan kahvila


Tänä vuonna Tyttärien majoitus- ja taidetilalla (täällä) Naantalin Merimaskussa on kesäkuun alussa avattu kesäkahvila - viimevuotiseen tapaan. Kahvila on auki keskiviikosta sunnuntaihin niin majoittujille kuin ohikulkijoille. 

Tarjolla on herkkuja ainakin Mummin makuun, ja varmaan nuorempienkin. Tiskillä myydään mm. uuniperunoita lohi- ja tofutäytteillä, pannaria hillon ja kermiksen kanssa ja Liperin karjalanpiirakoita munavoilla. Ja tietty hyvää kahvia, limpparia ja jädeä. Alkukesästä löytyy myös piirakkaa oman maan raparpereista, mikä loppukesästä vaihtunee puutarhan viinimarjoista tehtyyn piirakkaan. 

Kahvitellessa voi seurata lähistöllä pyöriviä kanoja, ankkoja, lampaita ja pupuja - ja tietty yli kymmenvuotiasta Kille-kilipukkia. Tai olla vain omissa mietteissään ja ihailla komeasti kukkivia pihasyreenejä. 

Ja naatiskella kaffesta ja kesästä :)
2 kommenttia:

 1. Kiitos Anni! Tästä pitikin ottaa selvää, onko jotain syötävää tilalla tarjolla viime vuoden tapaan. Olen tilalla 14.-15.6. Konsertti illalla keskiviikkona kirkossa. Ehkä olet tilalla. :) MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla Tilalla on auki Tilan oma kahvila, myöhemmin tulee myös muita pop-up ravintolanpitäjiä. Kahvilasta saa mm uuniperunoita (kuten yllä kirjoitin) ja se on auki ke-su klo 11-18.

   Aurinkoista viikkoa ja mukavaa konserttia. Minä lähden Taattisilta tänään, mutta jos olet makean ystävä, niin maista minun tekemää raparperipiirakkaa:) Terv InnaAnni

   Poista