maanantai 26. kesäkuuta 2023

Pitsaa ja jätskiä

Baywatchin pitsaa 

Chappen (täällä) ja Schildtin (täällä) jälkeen koko porukalla - Ukilla, Pikkupojilla ja minulla - olikin jo nälkä. Päätimme herkutella italialaisittain eli ensin pitsaa ja sitten italialaista jätskiä :)

Juhannusviikolla Tammisaaren rantabulevardilla oli paljon autoja, ja ihmisiäkin jopa ruuhkaksi asti - ainakin iltapäivän ruoka-aikaan. Onneksi löysimme vapaan neljän hengen pöydän satamasta aivan meren rannalta Baywatch-nimiseltä satamaterassilta. Huvittavasta nimestään huolimatta pikkukuppilassa sai hyviä peruspitsoja, ainakin minun parmakinkku-rucolapitsani osui juuri omaan makuhermooni. Ulkoterassi, varjopöytä ja merinäköala purjeveneineen sekä Murut sallittu - täydellinen ruokapaikka meidän porukalle. 

Jälkkäriä varten kävelimme rantaa eteenpäin noin sata metriä Arni’s Italian ice cream -jätskikioskille, josta sai herkkujätskiä. Ukille ja minulle ns. pikkupallot, jotka juuri ja juuri jaksoimme syödä, ja Pikkupojille ns. isot pallot eli käytännössä jättisuuret, jotka oli pakko ottaa purkkiin koska eivät mitenkään mahtuneet töttöröön.

Vatsat täyttyivät, mielet lepäsivät ja kesä helli. Tykästyin pikkuruiseen kesä-Tammisaareen :)

Arnin jätskiä - suklaata, pistaasia ja rommirusinaa

2 kommenttia:

  1. Taitaa olla pizza mieleistä. Olin huomaavinani jo toisen pizza-postauksen nyt muutaman päivän sisällä. :) Nyt kun säät suosii, niin tuo on varmasti myös hyvä lounasravintola. Mukavaa reissailua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, Tuula .Oikeastaan pitsaa tulee syödyksi suht harvoin, mutta itsekin huomasin että juhannusviikolla näin kävi kahdesti :) Ehkä se tyydyttää pitsanälän pitkään :) Mutta hyvin tehty pitsa kyllä maistuu, täytyy myöntää - joskus :) Terv InnaVaara

      Poista