torstai 1. helmikuuta 2024

Tukka tuulessa


Täällä sitä ollaan - Espanjan pilvien alla - Murun kanssa. Aurinko ei ole vielä näyttäytynyt, mutta tässä iässä se ei ole enää mikään must. 

Pari ensimmäistä päivää ollaan lähinnä kävelty - ja kävelty - sekä katseltu ja kuunneltu merta. Ja syöty noutoruokaa, kun olen halunnut että Muru ensin tottuu ulkomailla olemiseen ennen kuin menen sen kanssa ravintoloihin :) Ja tietty katseltu Suomi-telkkarista Haaviston ja Stubbin haastatteluja ja ”väittelyitä”, joista tosin väittely on ollut kaukana.

Minähän tykkään sekä kävelystä että merestä - ja kuivistakin vaalikeskusteluista, joten ei ole ollut valittamista. Eikä ole liukasta :)

Tuulista ja vauhdikasta on ollut, kuten Mummin tukasta ja astunnasta näkyy :)

3 kommenttia:

  1. Säät vaihtelevat kuten täälläkin. Vähän aikaa sitten siellä oli yli 20 astetta.
    Tänään kohta katsot taas vaalidebattia, minä en. Liian selvä juttu! MK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ensimmäiset päivät täällä on ollut aika samaa säätä - noin 15 astetta, pilvistä, tuulista. Mutta ei sadetta eikä lunta, eikä liukasta. Debatteja katson, vaikka miehet toistelevatkin samoja fraasejaan. Saattaa nimittäin olla että vielä jopa vaihdan ehdokastani - harkinnassa. Terv InnaVaara

      Poista
  2. Niinpä tietysti! Ihmettelin, miksi olet edelleen kiinnostunut vaaleista. Siellä on peräti kolme äänestyspaikkaa. En googleta vaan käytän duckduckia, tämä hakukone ei ole kiinnostunut käyttäjän tiedonhalusta. Ei ole niin laaja kuin Google.
    Ilmankos siellä kävi ainakin Stubb äänestäjiä viihdyttämässä.

    Hieno sää tänään, mutta liukasta edelleen. MK

    VastaaPoista