torstai 8. helmikuuta 2024

Sambaa joululounaalla


Espanjassa jo pidempään talviaan viettänyt ystäväpariskunta kutsui Ukin ja minut Aurinkorannikon kokoomusnaisten joululounaalle. Luit oikein joululounaalle :) Jostain syystä, joka minulle jäi epäselväksi, joulukuinen joululounas oli jouduttu perumaan, ja sitä vietettiin vasta nyt helmikuussa. Ja poikkeuksena tavanomaisiin kokoomusnaisten tapaamisiin joululounaalle osallistui myös miehiä.

Suomalaisravintola Kukossa (täällä) syötiin kinkkua, rosollia ja porkkana- ja lanttulaatikkoa sekä taatelikakkua. Ja laulettiin kaksi joululaulua - onneksi ei enempää. Laatikot olivat ihan maukkaita, mutta jouluinen tunnelma oli kaukana - ei se varmaan ollut tarkoituskaan. 

Parasta juhlassa oli paikallisen suomalaisryhmän sambaesitys. Innokkaat naiset tanssivat itse tekemissä karnevaaliasuissa ja upeissa päähineissä. Ihailin naisten antautumista musiikin ja tanssin pyörteisiin - intohimo välittyi katsomoon.

2 kommenttia:

  1. Olipas jännä joululounas! On hauska lukea kokemuksiasi Fuengirolasta.
    Aiotteko ehkä katsella omaa asuntoa sieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos/kun kertomukseni kiinnostavat. On mukava sattuma, että samaan aikaan täällä on kaksi hyvää ystäväpariskuntaamme, jotka kumpikin osallitavat meitä monenmoiseen mukavaan retkeen ja tekemiseen. Kiitos heille seurasta ja huolenpidosta :) Terv InnaVaara

      Poista