tiistai 6. helmikuuta 2024

Herkkua kujalla


Ensimmäisen Fuengirola-viikon olemme pääosin syöneet kämpillä, lähinnä japanilaista ja muuta aasialaista noutoruokaa - ja pari kertaa hakeneet jälkkäriksi McDonaldsin espanjalaiset jättikokoiset Flurry-jäätelöt. Ensisijainen syy kämppäruokailuun olen ollut minä - ja vähän myös Muru. 

Olen nimittäin jännittänyt, miten sylikoira-Muru pärjää pitkän ruokailun ajan vieraassa ympäristössä lattialla haukkumatta ja vinkumatta. Tosin päivittäin olemme käyneet kahvittelemassa - ja alkushokin jälkeen sekä minä että Muru olemme selvinneet paremmin ja paremmin. 

Tämän harjoituksen rohkaisemana uskaltauduin tänään yrittämään pidempää ulkoruokailua Murun kanssa. Ja hyvin meni, mikä oli minulle ihana helpotus :)

Söimme Ukin kanssa rauhallisen lounaan parin sadan metrin päässä asunnoltamme olevassa En la Espera te Esquino -nimisessä pikkukuppilassa, jonka valitsimme sen kummempia miettimättä. Valintaan vaikutti lähinnä lyhyt matka asunnoltamme, ravintolan iisi ulkonäkö sekä ulkona ja varjossa olevat ruokapöydät. Ja kun vielä onnistuimme saamaan - Murun rauhaa ajatellen - seinän vieressä olevan, kahden hengen pöydän, niin valinta oli helppo :) 

Ja valinta osui nappiin, sillä pikkukuppilan äyriäiset olivat tuoreita, herkullisia ja edullisia. Kahden hengen runsas kala-äyriäislautanen maksoi 9,50 euroa/henkilö. Pisteenä iin päälle jälkkäriksi valitsemani suklaajuttu oli enemmin kakkua kuin moussea :) Ja loppuonneksi Ukki oli - tapansa mukaan - jemmannut kännykän kuoren alle euron seteleitä, jotka tulivat tarpeeseen, kun maksuksi ei kelvannut visa- eikä pankkikortti…

Mukava ja maukas paikka, jonne varmasti palaamme - ja Murun kanssa :)

Parrillada pescado y marisco 

2 kommenttia:

  1. Lomailunne on seikkailua, jännittämistäkin ja suurta helpotusta. Ja lämpöä. Tänään täällä kylmä tuuli lisää ikävää oloa, pakkasta 10 ja tuntuu 15. Ohut lumikerros jään päällä laittaa entisestä varovaisemmin ottamaan pingviiniaskelia.
    🥶 MK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti taas kommentistasi, MK. Lomamme on todella jopa yllättävänkin mukava ja monipuolinen. Tätä edesauttaa se, että samalla seudulla talvea viettää kaksi eri ystäväpariskuntaamme, jotka kumpikin ovat aktiivisia seuraihmisiä. Ja he vetävät ja vievät Ukkia ja minua moneen menoon - meitä, joista kumpikaan ei arkioloissa ole mitään superseuraihmisiä :) Terv InnaAnni

      Poista