tiistai 1. elokuuta 2023

Terveisiä Tilalta

Solar Noon -taidenäyttely levittäytyy pihalle

Piipahdin viikonvaihteessa Tyttärien Tilalla Merimaskussa. Lyhyesti, sillä viivyin vain yhden iltapäivän, yhden yön ja yhden aamupäivän. Iltapäivällä osallistuin ihanalle kukkakurssille, yöllä nukuin rauhallisesti Hilman tuvan toisen kerroksen kesähuoneessa ja aamupäivällä kastelin ja siistin Tilan kukkia, mikä vei ja vie yleensäkin yllättävän paljon aikaa. Mutta onneksi rakastan kuihtuneiden kukkien meditatiivista nyppimistä :)

Hommailujen välissä tutustuin toistamiseen taidegallerian Solar Noon -taidenäyttelyn Tilan pihalle ja lähiluontoon sijoitettuihin teoksiin. Tällä kertaa tykkäsin enemmän kuin ensimmäisellä kerralla (täällä), etenkin kalliolle asetetut, kivimateriaalista tehdyt ja maltillisen väriset laatat alkoivat jopa viehättää minua. 

Poimin Herkku- ja Tiramisu-nimisille kaneille voikukanlehtiä ja nautin pitkään ja hartaasti Tilan hyvästä ja runsaasta aamiaisesta. Jota tosin piti odottaa kahdeksaan asti - minähän syön tavallisesti aamiaista aina jo ennen seitsemää. 

Iltapäivällä olin taas takaisin Salon mökillä syömässä Ukin risottoa, joka oli tehty mökkitieltä poimituista kantarelleista. Ja joka tällä kertaa maistui tavallistakin herkullisemmalta. 

Heinäkuun viimeisen päivän ilta kului järveä tuijotellessa ja Murua syykyttäessä. Ja kauhakuormaajan ostosta keskusteltaessa :)

Herkku ja Tiramisu herkuttelemassa

Aamupalan lopettelua Tilalla

Ukin keittiöstä: Kanttarellirisottoa, Parmankinkkua ja lehtisalaattia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti