tiistai 8. elokuuta 2023

Terassin laatoitusta


Ukki pääsi muuttamaan uuteen ”mökkiinsä” toukokuun alussa (täällä). Rakennusprojekti sujui sutjakasti ja yllättävän nopeasti - kiitos osaavien rakennusmiesten. Vasta viime vuoden heinäkuussahan vanha talo oli purettu ja uuden perustukset valettu (täällä). 

Alkukesästä työmiehet olivat pari kuukautta muissa projekteissa ja Ukkikin sai vetää henkeä ja totutella uuteen kotiinsa. Miehet palasivat hommiin heinäkuussa viimeistelemään ”pikkujuttuja”, kuten mm. ison aurinkoterassin laatoituksen. 

Kaunis liuskakiviterassi on nyt lähes valmis. Terassi, jonne tarvittaessa mahtuu suurperheen kesäinen ruokapöytä. Pääosinhan mökillä ollaan vain yksin tai kaksin, mitä nyt Opiskelijapojan viisihenkinen perhe väliin viettää lomiaan kanssamme :)

Ps. Osa terassin tukipuista on vinossa, eli se ei oli vain optinen harha :) Arkkitehdin ja Ukin tyylijuttu, kuten olohuoneen vinot ikkunalasitkin (täällä).

2 kommenttia:

  1. Tuleepa hieno! Katsoin nuo aiemmatkin vaiheet. Eivät ne vanhat rakennukset ikuisesti kestä, vaikka kuinka rakkaita olisivat... Ja onhan se hyvä saada lisää mukavuuksia elämää helpottamaan. Lisäsin blogin listalleni! :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Annielander, ja kiva kun jäät seuraamaan. Tykkään valtavasti Ukin uudesta talosta, mutta silti väliin kaipaan entistä, tunnelmallista ”oikeaa” mökkiä, joka on liittynyt oleellisesti 5-lapsisen perheemme elämään varsinkin 1980- ja 1990-luvuilla. Terv InnaVaara

    VastaaPoista