lauantai 9. huhtikuuta 2022

Kevät pikkupartsilla


Kotini pieni parveke on olohuoneen pituinen ja runsaan metrin levyinen. Yhdelle mummille juuri sopiva. Ilmansuunta on etelään ja aurinkoon, mikä myös sopii minulle:) 

Parveke on lasitettu. Tykkään kuitenkin tunnustella ja haistella ilmaa, lämpöä ja tuulta, joten pidän yleensä vain kolmea lasia edessä ja loput lasit olen vetänyt sivuseinälle. Niin kesällä kuin talvella. Lunta partsille on satanut yllättävän vähän, jos lainkaan.

Vanhan talon 1960-luvulla rakennetun parvekkeen kaiteeseen on tosi vaikea löytää sopivia kukkalaatikoita, muuta kuin poraamalla laatikot partsin seinään. Sivuseinälle ostin lopputalvesta Turun Granit-sisustusmyymälästä metallisen ja jalallisen kukkalaatikon. Harmikseni en löytänyt niitä enää lisää. Mutta keksin ostaa kaksi rautaista kukkakehikkoa, jotka sopivat hyvin kannattelemaan mustia muovisia kukkalaatikoita. Viritelmä on yllättävän tukeva ja toimii tosi hyvin. 

Vielä pitää keksiä pehmuste viime vuonna Etolasta ostamalleni korituolille. Ja kevät voi alkaa.

2 kommenttia:

 1. Oloisan oloinen, aurinkoinen jatke ja lisä sisätiloille, todellinen viihtyisä kesähuone ainoine, oikeine eli korituoleineen.
  Etelään on suunta meilläkin ja narsissit tuovat pirteyttä sekä eloa oleiluun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään yleensä partseista ja terasseista. Viime vuonna kaupunkiparveketta tuli kuitenkin käytettyä vähän. Katsotaan, miten tuleva kesä menee… Keväisiä päiviä sinnekin!

   Poista