keskiviikko 14. syyskuuta 2022

Lovely room with Melina & Julie


Varasin viime tipassa eli lähtöä edeltävänä päivänä netin kautta majoituspaikan Brightonista kolmeksi yöksi. Lontoontyttö oli lähettänyt minulle Anna Pinton majoitussuosituksia (täällä). 

Brightonissa on valtavasti pieniä hotelleja ja 3-6 huoneen B&B-paikkoja. En yhtään tiedä, kuka tai mikä tuo Anna Pinto on - artikkelin valokuvassa hän näyttää tyttärieni ikäiseltä tai nuoremmalta. Mutta kaikki hänen suosittelemansa 20 majoituspaikkaa näyttivät mukavilta ja minulle sopivilta. Valitsin aika summamutikassa yhden halvimmista, sillä minua harmitti hetkeä aiemmin lentolippujen varauksen yhteydessä minulle käynyt kämmi (täällä). 

Päädyin pieneen Starlings Quest House -majataloon (täällä), jossa oli sopivasti vapaana yksi yhden hengen huone 75 euroa/yö ”Suihku ja pesuallas huoneessa, jaettu WC käytävällä. Ei aamiaista.” 

Perille päästyä varaukseni osoittautui nappivalinnaksi. Ovella minut toivotti tervetulleeksi Melina ja Julie - ystävällinen ja avulias omistajapariskunta, joka asui pitämänsä kuusihuoneisen B&B:n alakerrassa. Pieni huoneeni oli yli 200 vuotta vanhan englantilaisen talon 3. kerroksessa: hyvä sänky ja ikkuna rauhalliselle takapihalle. Ja yllättäen vessakin oli oma eikä jaettu - tosin käytävässä, mutta aivan huoneeni oven vieressä. Kaiken kukkuraksi majoituspaikkani oli vain parin sadan metrin päässä Lontoontytön asunnosta. Tyttö luulikin, että olin valinnut paikan tarkoituksella häntä läheltä, mutta tässä tapauksessa äiti oli ollut tyhmempi kuin tytär kuvitteli, sillä en ollut tohkeissani edes äkännyt katsoa majoituspaikkojen osoitteita :)

Melinan ja Julien vieraanvaraisuus oli niin vastustamatonta, että huoneen pikku puutteet eivät haitanneet minua yhtään: Suihku toimi perienglantilaisesti eli veden paine oli olematon ja kerralla tuli vain jokunen vesitippa - onneksi lämmintä. Pieni telkkari ei toiminut, tai ehkä vika oli minussa, kun en saanut sitä auki. Olisin katsonut, mitä BBC raportoi kuningatar Elisabethin kuolemasta :) Mutta se ei ollut niin tärkeää, että olisin kysynyt omistajilta. 

Viihdyin erinomaisesti tässä ”Adults only, no parties” -majatalossa. Vahva suositus etenkin yksin matkustaville :)

Oma vessa käytävässä.

Pesuallas ja pikkuruinen suihku huoneessa.

Lovely surroundings.

2 kommenttia:

  1. Viihtyisän näköistä sekä sisältä että ulkoa👌🌻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, Tykkäsin ja nautin, terv InnaVaara

      Poista