sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

Rokotettuja


Meitä korona-rokotettuja alkaa Suomessa olla jo aika liuta. Hyvä näin. Ehkä me kaikki - rokotetut ja rokottamattomat - saamme kuin saammekin hyvän kesän. 

Aamun Hesarin mukaan vähintään ensimmäisen rokoteannoksen on saanut lähes 34 prosenttia yli 16-vuotiaista suomalaisista. Noona Bäckgrenin jutussa (HS 25.4.21) kerrotaan, että Helsingissä minun ikäluokastani eli 65-69 -vuotiaista ensimmäisen rokotteen on saanut 76 prosenttia ja Ukin ikäisistä eli 70-74 -vuotiaista 87 prosenttia. Yli 75-vuotiaille helsinkiläisille rokote on annettu jopa 90 prosentille ja 60-64 -vuotiaistakin 57 prosentille.

Sinivalkoiseen valokuvaan ikuistin yksinäisen haituvapilven viime viikon helteisellä taivaalla - kuin hiljaa hiipuva koronavirus :):)

2 kommenttia:

  1. Hienoa ja hyvä symbolinen kuva!! Kyllä oli rokotuksen jälkeen yllättävän höyhenenkevyt olo ja se valoi uutta uskoa tulevan kesän tapaamisten taikaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään valokuvasta. Kuvaa ottaessani tämä oli ainoa pilvi koko täysin sinisellä taivaalla. Uskomattoman kaunis ja erikoinen näky. Tykkäsin.

      Poista