lauantai 17. huhtikuuta 2021

Ilokseni


Munkasta näyttää tulleen uusi mielimaisemani, niin usein olen siellä viime viikkoina herkutellut, kävellyt ja muuten vaan nautiskellut. Jopa kaikki :):) vaateostokseni olen keskittänyt Munkkaan ja Puistotien päässä olevaan Iloksi-nimiseen keskihintaiseen lifestyle-kauppaan :) Viimeksi ostin sieltä kivan kevätsetin kaksi vuotta sitten (täällä).

Tällä viikolla pistäydyin taas tutussa liikkeessä munkka-kävelyjeni lomassa. Ostin kapeat ja haljuuntuneet mukavat farkut, jotka istuvat ihanasti sekä pyllyn peittävän, polvipituisen kukikkaan viskoosimekon. Molemmat tanskalaiset DeminHunterin valmistamia: farkut 70 euroa ja kukkamekko 120 euroa. 

Mekon sinisävyinen väri ei aiemmin ole kuulunut värimaailmaani, mutta nyt väri ja kuviointi viehätti, ja päätin repäistä ja kokeilla. Lisäksi ostospinoon valikoitui saman tuotemerkin keltainen puuvillakaulahuivi 19 eurolla. Settiin sopii myös pari vuotta sitten Uniqlosta ostamani vaaleankeltaiset paksut leggins-housut vaihtopariksi sinisille farkuille.

Ostaminen yli vuoden (korona)tauon jälkeen tuotti yllättävää tyydytystä. Ja petrasi alakuloista mieltä kummasti. Eli IlOksi teki tehtävänsä - ja ihana myyjä sai palkkansa :):)

2 kommenttia:

 1. Haljuuntuneet farkut, mainiota iloittelua! Piristys on paikallaan ja kelpaa kukkamekossa helmat iloisesti kevyessä tuulessa liehuen astella kohti kesää!

  Äskeiseltä metsälenkiltä bongailtua: sammakot kutupuuhissa kurnuttivat, kimalainen pörräsi ja kevään ens. perhoset mallia sitruuna, jotka tietävät oivaa kesää, lennähtelevät sinne tänne;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimalaisia ja sitruunaperhosia täälläkin näkyy, mutta sammakoiden ilotteluun en vielä ole törmännyt. Sitä odotellessa kevättä kohti...

   Poista