tiistai 19. tammikuuta 2021

Parketti valittu


Tänään sain päätettyä, minkälaisen parketin valitsen uuteen asuntooni. Ja samalla varmistui seinien värit :)

Parketiksi valikoitui sisustussuunnittelijan ykkösehdotus eli Paradorin mattalakattu Trendtime 3 Tammi Nougat Kalanruoto. Koko kaksioon - olo- ja makuuhuone ja keittiö - tulee samaa parkettia, jota kuluu runsaat 50 neliömetriä. 

Seiniin tulee Tikkurilan Nova seiskaa: Olohuoneen seinät maalataan himmeän vaalealla beesillä. Makuuhuoneeseen valitsin siniseen ja keittiöön kellertävää taittavaa sävyä. Nyt kun päätös maaleista on tehty, värit tuntuvat juuri oikeilta ja sopivan omilta. 

Jään mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta. Se selviääkin nopeammin kuin alkuun kuvittelin. Urakoitsija - aikaansaava ja puhelias nuori nainen - ilmoitti tänään, että remontti valmistuu jo 18. helmikuuta eli koko homma lattioineen ja keittiöineen kestää alle kolme viikkoa.

Toistaiseksi kaikki on mennyt suunnitelmien mukaisesti. Fingers crossed...

1 kommentti:

  1. Nopea remtontti on kyllä mukava juttu. Parketti on tyylikäs ja suhteellisen helppohoiteoinenkin lakattuna. Meillä on nyt edessä lattian valinta. Taidamme päätyä lankkuparkettiin, koska asunto on isompi ja huonekorkeuttakin löytyy. Kalanruoto sopii hyvin hieman pienempään asuntoon. Onneksi löysimme hyvän ja luotettavan asentajan.
    https://www.tyomiespiitulainen.fi/parkettityot

    VastaaPoista