keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Houkutuksia alesta

Tom Tailorin villakangastakki 60 euroa. 

Uskaltauduin pitkästä aikaa keskustan tavarataloon - Helsingin Sokokseen - ostamaan alusvaatteita. Kävellen, mutta ilman Murua :) Korona-aikana olen useamman kerran käynyt autolla Tapiolan Ainoassa - aiemmin minulle lähes tuntematon kauppakeskus. Mutta siihen ostosreissuni ruokakauppoja lukuunottamatta ovat viime kuukausina pääosin jääneet. Myös rakastamani kirpputorit olen koronan takia useimmiten kiertänyt kaukaa - nyyh.

Maanantaiaamupäivällä kävellessäni Sokokselle ohitin Yrjönkadun Partioaitan, jossa oli juuri alkanut alennusmyynti. Päätin poiketa sisään kurkattuani, että kaupassa oli aamuaikaan aika tyhjää. Yllätin (ja ilahdutin) itseni heräteostoksella: Icebreakerin tummanharmaa, valkopilkkuinen (100%) villapusero maksoi 40 prosentin alella 99 euroa. Sopiva, pehmeä ja lämmin, eikä liian paksu - jee. 

Löydettyäni Sokokselta etsimäni alusvaatteet, mm. bambuiset pitkät alukalsarit ja -puseron, silmäni osuivat Tom Tailorin kanariankeltaiseen, ohueen villakangastakkiin. Törsäsin :):) ja ostin alennetun kevyen kevättakin (50% villaa, 50% polyester) 60 eurolla.

Kalsarit ja heräteostokset repussa kävelin tyytyväisenä kotiin. Olen koronakuukausina jo unohtanut, miten ostaminen tuottaa väliin mielihyvää :):) Toisaalta myös se, miten vähällä ostamisella pärjää erinomaisesti, on tuottanut mielihyvää.

Nyt vaan ensin uusi villapusero päällä kohti pakkasia, ja sitten uuden keltasen takin innoittamana uuteen, vapaampaan (?) kevääseen. Jos ei vapaampaan, niin ainakin kirkkaan keltaiseen :):)

Icebreakerin villapusero 99 euroa.

2 kommenttia:

 1. Molemmat ostoksesi niin tyylikkäitä. Hyviä ostoksia ja tulee varmaan käytetyksi.

  Minulla on joululahjaksi saamiani lahjakortteja. Sain yhden lähikauppaan, jossa on naisten vaatteita ja kankaita. Sinne katselemaan huomenissa. Nosh-lahjakortilla jo tilasin hupparimekon kotiasuksi ja Zalandosta on vielä tilaus tekemättä.
  Kyllä vaatteiden hankinta tuo mielihyvää. Kevään koittaessa tulee yleensäkin halu selvittää vaatehuone ja hankkia uutta.
  Olisi tosiaan kiva, jos kirpparit elpyisivät ja niissä voisi rauhassa kuljeksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta. Uskon minäkin että pusero ja takki tulevat käyttöön. Ehkä ensi kesän kirppareilla on sitten entistä enemmän myyjiä ja tavaraa:):)

   Poista