tiistai 3. joulukuuta 2019

Täällä taas


Eli takaisin Espanjassa :):) Käväisin välissä pikaisesti Suomessa - minkä ajan bloginikin hiljeni - mutta eilen illalla palasin takaisin Marbellaan vielä viikoksi. Ukki on viihtynyt täällä koko ajan. Hän on nauttinut valosta ja lämmöstä - ja lyhyistä, omatahtisista rantakävelyistä. Ja myös yksinolosta ja omista mietteistään.

Suomen reissuni aikana Ukki joutui vaihtamaan asuntoa. Ihanaan lukaaliimme (täällä) tuli toiset asukkaat. Uusi, lähes identtinen asunto löytyi lyhyen kävelymatkan päästä. Samankokoinen ja -hintainen ja (melkein) samanlainen merinäkymä. Eli periaatteessa lähes identtinen ensimmäisen asuntomme kanssa, mutta kuitenkin asunnot eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Edellinen oli ihana ja kodikas ja tämä uusi on kolkko ja luotaantyöntävä: vähän ja epäkäytännöllisiä astioita, ei mattoja, kolhoja huonekaluja, osa peitoista likaisia, toinen käsienpesuallas ei vedä, ei saippuaa, minimisti vessapaperia... Edelliseen asuntoon meidät vastaanotti ystävällinen ja avulias omistaja, tänne uuteen lukaaliin Ukki sai avaimet kiireiseltä siivoojalta. Tämä uusi lukaali maistuu ja tuntuu pelkältä airbnb-bisnekseltä.

Edellistä airbnb-asuntoamme (täällä) voi suositella jokaiselle, mutta tätä uutta neuvoisin välttämään. Ainoa hyvä juttu on olohuoneen kaksi nojatuolia, joita edellisessä asunnossa kaipasimme sohvan rinnalle. Mutta onneksi meri näkyy ja kuuluu tännekin :)

Ja tietenkin seuraamme myös täällä kotimaan mielenkiintoista hallituskriisiä - ja loppuviikon linnanjuhlia :):)

Olohuone on täynnä tylsää beigeä. 
Ainoa valopilkku on turkoosi peitto, jonka nappasin makuuhuoneesta lämmikkeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti