tiistai 31. joulukuuta 2019

Mukava Moko


Ennen perjantaista mökkimatkaa kaipasimme Ukin kanssa kevyttä lounasta ja pysähdyimme Punavuoren Mokoon. Yhdistetyssä kahvila ja sisustuskauppa MokoMarketissa oli paljon kaunista katseltavaa - intialaisia puuhuonekaluja, pellavapyyhkeitä, keramiikkaa, astioita, saippuaa, öljyjä ym.

Punavuoren lisäksi Moko löytyy Helsingissä myös Teurastamolta ja Sörnäisistä. Jälkimmäisessä olimme brunssilla laajennetun perheen kanssa Äitimuorin synttäreiden kunniaksi syksyllä 2016 (täällä). Mokon sunnuntaibrunssit ovat alkuvuosista muuttuneet. Nykyisin tarjoilu on vege-painotteista, paljon mm. erilaisia ruokasalaatteja. Minun makuuni aiemmat perinteiset (monipuolisimmat) brunssibuffat sopivat paremmin, mutta nykyiset lienevät enemmän nuorempien mieleen.

Ukin kanssa söimme molemmat kolmen lisukkeen lounassalaatit, ja tykkäsimme. Lisukkeista lehtikaali caesar-kastikkeella yllätti positiivisesti. Lisänä tuoretta ja maukasta hiivaleipää ja jälkkärikahvi 1,5 eurolla.

Kuten useimmissa Punavuoren kahviloissa Muru-koira sai istua ruokailun ajan jaloissamme, eikä sen tarvinnut odottaa kylmenevässä autossa. Plussaa siitä.4 kommenttia: