tiistai 10. joulukuuta 2019

Ruokaa Sevillassa

Tonnikalaa salaattipedillä

Lyhyen Sevillan matkan aikana ehdimme Ukin kanssa syödä kolme kertaa. Ja jokainen summamutikassa valittu ruokapaikka oli huippua: mukava tunnelma, sopivan rento, huomaavainen palvelu ja ennen kaikkea hyvää sapuskaa.

Ekana vuorossa oli ydinkeskustan reunoilla oleva kadunvarsipubi, jossa pysähdyimme oluen varjolla lepuuttamaan jalkojamme. Kyytipojaksi tilasimme tutun Gambas al ajillo eli katkarapuja valkosipuliöljyssä. Ja olipa hyvää - ehkä parasta, mitä olen saanut. Katkiset olivat tuoreita, eikä liikaa kypsennettyjä ja runsaasti hyvää öljyä ja valkosipuli sekä sopivasti (ei liikaa) chiliä.

Illalla poikkesimme ruuhkaisen ydinkeskustan kujilta löytyneessä tapas-ravintolassa, jossa jaoimme kahdeksan tapasta - mereneläviä ja serranokinkkua. Ja taas kaikki herkkua :):) Lähtöpäivänä ehdimme vielä syödä lounaan Alcazar-palatsin viereisessä turistikuppilassa. Ukki kehui kovasti omaa kevyesti grillattua tonnikalaansa ja minä tykkäsin omasta katkarapu-avocadosalaatista - Espanjan matkan paras ruokasalaatti.

Kaikki paikat olivat erilaisia, joten vaatimattoman otoksemme perusteella Sevillasta ei huonoa ruokapaikkaa löydykään :):)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti