keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Yö Puussa ja toinen Huoneessa


Yövyin Jyväskylässä yhden yön hotelli Yöpuussa Yliopistokadulla ja toisen yön yksiössä Käyräkadulla. Kaksi erilaista majoituspaikkaa, jotka molemmat varasin booking.comin kautta ja jotka molemmat olivat mukavia omassa luokassaan. 

Hotellissa oli ystävällinen ja avulias henkilökunta sekä tervetulojuoma :) Runsas ja maittava aamiainen tarjoiltiin kodikkaassa aamiaishuoneessa kello puoli kuudesta lähtien, mikä aamuvirkulle oli ihana yllätys. Ihastuttava yhden hengen huone, jossa luksusta oli 140 cm sänky :) Kaikkinensa tyylikäs, kodikas, rauhallinen ja upea hotelli, jolle buotique-sana sopii paremmin kuin hyvin.

Käyräkadun kämppä maksoi yhdelle ihmiselle vain runsaan kolmanneksen siitä mitä keskustan boutique-hotellihuone. Kämppä toimi itsepalvelusysteemillä - rakennukseen ja huoneeseen pääsi koodilla ja yhteys vuokranantajaan hoitui tarvittaessa tekstiviesteillä. Ei aamiaista, mutta iso jääkaappi ja toimiva minikeittiö. Oma vessa ja suihku sekä puhtaat liinavaatteet. Rauhallinen huone ja kaikkinensa toimiva yöpymiskokemus.

Kummassakin paikassa voisin yöpyä uudelleen. Yöpuu sopii, jos kaipaa ekstraa ja jos on valmis maksamaan pikku-luksuksesta. Käyräkadun kämppä taas on nappivalinta, kun tarvitsee vain edullisen ja hyvän yöpymispaikan.

Pientä luksusta olen kaivannut ennenkin :) Ja Yöpuun yö on tullut koettua aiemminkin… (täällä). 


Yöpuu Yliopistokadun ja Kansakoulukadun kulmauksessa. 

Huone ja vessa Käyräkadulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti