torstai 7. maaliskuuta 2024

”Kuten emäntänsä”


Muru täyttää huhtikuussa 11 vuotta eli on jo vanharouva, kuten emäntänsä :) Mutta edelleen hän on suurinpiirtein terve, innokas liikkuja, uudesta innostuva ja sopivan sutjakka, kuten emäntänsä :) Ikäistään nuoremman oloinen, kuten emäntänsä :) Ja kaikin puolin rakastettava vanhus, kuten emäntänsä :)

Kun olen Murun kanssa kävelyllä, lähes joka toinen päivä joku vastaantulija pysähtyy juttelemaan Murulle, ja kuultuaan Murun iän sanoo usein: ”Eipä uskoisi, on niin reippaan ja innostuneen oloinen.” Olen monesti odottanut/toivonut - hehheh - josko joskus joku lisäisi ”kuten emäntänsä”.

Viime lauantaina näin lopulta tapahtui :) Olin Murun kanssa eräässä keskustan urheiluvälineliikkeessä, kun kassalla ollut viisi-kuusikymppinen naismyyjä ihasteli Murua ja totesi lopuksi hymyillen: ”Kuten myös emäntänsä”. Myyjä tokaisi tämän hymy huulessa ja pilke silmäkulmassa. Näytin hänelle peukkua - hymy huulessa ja pilke silmäkulmassa. Erottiin yhteisymmärryksessä ja hyvillä mielin - kumpikin.

Ostin muuten tuulenpitävät urheilusormikkaat ja kävelyretkille sopivan, kevyen juoksurepun. Sekä ihanan Fjällrävenin roosanvärisen aurinkohatun - kesä mielessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti