lauantai 2. joulukuuta 2023

Tuokiokuvia Fugesta


Aurinkoa ja rantakävelyä. Meren ja horisontin tuijottelua ja meditatiivista keskittymistä laineiden ääniin. Aamukahvittelua - ensin kuuden jälkeen vuokrahuoneistossa ja uudelleen kävelylenkin lomassa tai sen jälkeen ulkona jossakin rannan kahviloista. 

Lounaspaikan valintaa ja pitkiä, rauhallisia lounaita. Toistamiseen aurinkoa ja rantakävelyä. Puistojen kiertelyä ja rautapenkeillä istuskelua. Appelsiinipuiden ja jouluvalojen ihmettelyä sekä parvekekukkien ja monen väristen joulutähtien ihastelua. Häikäisevää valoa ja iloisen kirkkaita värejä.

Pimeän tultua kuuden aikoihin sohvan nurkkaan käpertymistä, ipadin näpräämistä ja Suomi-telkkarin katselua. Ja sitten - heti iltaysin jälkeen - omaan sänkyyn nukkumaan :)

Katsotaan, mitä ensi viikolle keksitään, kun useaksi päiväksi on luvattu sadetta…




2 kommenttia:

  1. Kuulostaa leppoisalta lomalta.
    Monesti sade-ennuste ei toteudu tai sitten ripeksii vain vähän johonkin aikaan vuorokautta.
    Suosittelen Malagan taidemuseo Pompidouta ja Mijasin vuorenrinnekaupunkia. Kaunis pieni valkoinen kaupunki. jonka seiniin on maalattu runojen säkeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjatta suosituksista. Malagassa on tarkoitus käydä - tykästyin kaupunkiin ennen koronaa. Siellä on paljon kivaa,johon haluaisin tutustua. Katsotaan miten lomanviettäjien ”kiireiset” päivät etenevät :) Terv InnaVaara

      Poista