torstai 30. marraskuuta 2023

Ei valittamista

Aamunäkymä olkkarista ennen kahdeksaa

Lensin eilen Ukin kanssa Norwegianilla Malagan kentälle ja sieltä taksilla Fuengirolaan. Ukki on täällä jouluun asti ja minä alkuun viikon ja myöhemmin joulukuussa vielä toistamiseen vajaan viikon.

Ukki oli valinnut Booking.comin kautta huoneiston, jonka valintaan en puuttunut. Tiesin, että myös Ukki haluaa, että olohuoneesta näkyy merelle ja että huoneistossa on parveke. Ja se riitti minulle, joten luotin hänen valintaansa.

Perillä me molemmat yllätyimme positiivisesti. Yhdistetyn olohuoneen ja keittiön sekä kahden makuuhuoneen asunto, jossa oli sekä kunnollinen parveke pöytineen että esteetön näkymä merelle ja aamuaurinkoon, oli molempien toiveiden täyttymys. Hissillisen talon 6. kerros, kaupungin rantakadulla ja hiekkarannan vieressä. Ja kaiken kukkuraksi siisti, kodikas ja rauhallinen.

Huoneisto on yksityisen majoittajan omistuksessa. Meidät vastaanottikin ihana paikallinen viisikymppinen nainen, jolla oli englanninkielen tulkkina mukana hänen parikymppinen yhtä ihana tyttärensä. Eikä ystävällisemmin meitä olisi voitu vastaanottaa. 

Eläkeläisten vierailu Espanjan auringon alla alkoi siis paremmin kuin hyvin. Eikä edes se päässyt pahemmin ihon alle, että lentokentällä taksin kanssa oli isoa :) hässäkkää. Jouduimme vaihtamaan jo Suomessa tilatun ja netissä maksetun taksin toiseen, kun tämä ei jonkun sähköhässäkän takia päässytkään ulos lentokentän puomin takaa. Yli puolen tunnin taksissa istumisen ja paikallaan odottelun jälkeen sanoimme kuskille adios ja kannoimme hänen autoonsa jo kertaalleen lastatut kamat toiseen taksiin, ja pääsimme lopulta matkaan. Ja maksoimme toistamiseen :) Rahat meni, mutta jopa ärhäkkä Ukki säilyi yllättävän rauhallisena…

Kun viimein pääsimme Fuengirolaan ja vuokrahuoneistoomme, purimme nopeasti tavarat ja lähdimme heti myöhäiselle lounaalle meren rannalle. Ulkoilmaan ja aurinkoon. Ja tyytyväisinä - molemmat.

Erittäin hyvin varustettu keittiö


Avokado-fetasalaattia meren äärellä

Iltanäkymä makkarista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti