torstai 28. syyskuuta 2023

Viikko Tonavalla


Maanantaina lensin Finnairilla Budapestiin, jossa nousin M/S Vivaldiin jolla risteilen viikon pitkin Tonavaa Mustallemerelle asti. Ensimmäisenä päivänä eli tiistaina kuljettiin Unkarista Vukovarin kaupunkiin Kroatiaan ja keskiviikkona pysähdyttiin Novi Sadin ja Belgradin kaupunkeihin Serbiassa. Tänään torstaina edetään ns. rautaportin läpi - lisää myöhemmin - Bulgarian Ruseen.

Koko alkumatkan nettiyhteyksissä on ollut häikkää, minkä takia en ole voinut aiemmin kirjoittaa matkastani. Hyvin olen pärjännyt ilman nettiä. Ainut (ja iso) harmi on ollut se, että en ole pystynyt päivittämään blogiani eivätkä valokuvat ole siirtyneet kamerasta ipadiin eivätkä blogiin. 

Tämän postauksenkin joudun kirjoittamaan ja julkaisemaan nopeasti, koska nettiyhteys voi katketa koska hyvänsä. Mutta hengissä ollaan ja mukavaa on ollut. Kirjoitan matkasta lisää ja tarkemmin, kunhan netti ja valokuvat taas toimivat. 

Iltaa Budapestissa

Aamua Tonavalla

M/S Vivaldi

2 kommenttia:

  1. Jännittävän kuuloinen jokiristeily. Unkarissa ja Bulgariassa olen ollut, mutta en Kroatiassa ja Serbiassa. Olen kuullut, että ne ovat kumpikin hyvin kauniita maita.
    Hyvää matkaa edelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marjatta. Pikkuhiljaa kirjoitan matkasta lisää, kunhan netti alkaa toimia ja eläkeläisten kiireinen risteilyohjelma antaa myöten :) Terv InnaVaara

      Poista