maanantai 18. syyskuuta 2023

Kirppistelyä


Pitihän Siskolle esitellä Naantalia :) Tosin emme ehtineet paljon muuta kuin kävellä puolisen tuntia vanhan kaupungin kaduilla tai ennemminkin kujilla. Ja hämmästellä, miten täydellisen tyhjä Naantali on turistikauden ulkopuolella. Ja miten lyhyt turistikausi kaupungissa (ja ehkä koko Suomessa) lopulta on - kuusi vaivaista viikkoa - juhannuksesta koulujen alkuun.

Palatessamme autolle päätin esitellä Siskolle helsinkiläisen Relove-second hand -kaupan maaseutuversion eli Pikku-Pariisin. Käytettyjä vaatteita myyvä persoonallinen kauppa on toiminut Naantalissa jo yli 30 vuotta, ja nykyään se löytyy Kaivokadulta torin lähellä.

Sisko hypisteli ja kokeili, mutta jätti ostamatta. Minä löysin aivan ihanan Ainon puuvillaisen, vuorittoman takin. Ihana kuosi, kivasti istuva malli, pieni kaulus ja toimivat taskut. Sekä syksyyn sopivan lempeän värisen ja käteen hyvän tuntuisen ison kaulahuivin, josta ei enää nähnyt merkkiä eikä koostumusta. Se maksoi peräti 15 euroa, mutta oli niin oman näköiseni, että ostaa sen päätin hinnasta huolimatta. 

Pikku-Pariisissa on aina mukava käydä. Seurallisesti rupatteleva omistaja/myyjä ei tuputa, vaan antaa rauhassa katsella ja kokeilla. 

Ainon vuoriton puuvillatakki 35 euroa

3 kommenttia:

 1. Hyvä löytö, onnittelen! Minä katselin Helsinki-Vantaan lentokentän Relove-vaatteita viikko sitten, mutta en osatnut mitään. VIehättävä kauppa ja kahvila sen yhteydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta. Huomasin blogistasi, että olet lentänyt etelän lämpöön. Mukavaa, lämmintä ja aurinkoista matkaa. Minullakin on vähän samanlaisia suunnitelmia marras-joulukuun pimeitä varten. Katsotaan saanko toteutettua. Terv InnaVaara

   Poista
  2. Joo, täällä on kyllä ihanaa! Nautin joka päivästä.

   Poista