lauantai 23. syyskuuta 2023

Kaunista ja kivaa

InWearin pitkä toppaliivi 35 euroa

Salossa käydessäni pistäydyn usein Radiokirppiksellä, joka on kiva ja siisti itsepalvelukirpputori Helsingintiellä. Kirppiksellä on yleensä paljon lastenvaatepöytiä, mutta aina mukaan mahtuu myös jokunen pöytä, jossa myydään hyvälaatuisia naisten vaatteita, kuten tälläkin käyntikerralla syyskuun alussa.

InWearin pitkä beigen värinen toppaliivi - hupulla - tuli heti käyttöön, samoin kuin Macin ihanat vihertävät puuvillahousut. Sen sijaan pellavainen valkoinen pusero ja superihana Ritva Fallan pellavahame jäivät odottamaan ensi kesää - tai ehkäpä talvista etelänmatkaa :) Pellavahame oli kaiken kivan lisäksi kivan värinen - vaalean harmaata, sopivaa vaaleanpunaista ja komeaa keskiharmaata.

Helsinkiin palatessa piipahdin vielä kotini lähellä olevalla Punavuoren Patina -nimisellä korttelikirpparilla. Ja löysin hyväkuntoisen, puhtaan ja siistin Jackpotin lettipuseron. Olen elänyt Jackpotin kulta-ajan ja edelleen tykkään ko merkin vaatteista, vaikka vaatemerkkiä ei varmaan enää ole edes olemassa.

Kirpparireissut tuottivat hyvän saaliin - tällä kertaa. Viisi kaunista ja kivaa käyttövaatetta :)

More&more:n pellavapaita 8 euroa

Macin vihertävät kesähousut 10 euroa

Ritva Fallan pellavamekko 35 euroa

Jackpotin puuvillapusero 15 euroa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti