tiistai 4. huhtikuuta 2023

Taas yhdessä


Eläminen yksin - ilman omaa Murua - neljän seinän sisällä kaksiossa liikuntarajoitteisena ja pahoinvoivana alkoi painaa mieltä mustaksi ja masentuneeksi, joten päätin Ukin ja Tyttärien kannustamana, että siirryn toipumaan leikkauksesta Tyttärien Tilalle Merimaskuun. Siellä olisi seuraa ja ruoanlaittajia, tilaa ja tukijoita. Ja Muru-koira voisi olla kanssani, kun tyttäret pystyvät auttamaan sen ulkoiluttamisessa.

Näin tehtiin, ja Ukki kuskasi minut eilen Helsingistä Naantaliin ajaen ensin Salosta Hesaan ja sitten vielä Naantalista Saloon, jossa uuden mökin rakennusprojekti vaati tiivistä läsnäoloa. Taattisilla minut vastaanotti hoivaavat Tyttäreni, ja tunsin oloni heti paljon paremmaksi. 

Ja kaiken kukkuraksi sain Murun syliini. Tänään paistaa aurinko, ja elämä alkaa taas pikkuhiljaa voittaa. Kiitos Ukki ja ihanat Tyttäreni :)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikealta ja hyvältä ratkaisulta! Kuva kertoo kaiken siitä, kuinka läheisyys lämmittää ja tytyyväisyys lisääntyy sekä mieliala kohenee = toipuminen edistyy.
  Aurinkoisia kelejä luvassa, joten mukavia ja onnentäyteisiä pääsiäispäiviä Sinulle & Murulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäistä kohti mennään. Meille tulee tänne Tyttärien tilalle koko poppoo eli Tyttärien eli emäntien sekä Ukin ja minun lisäksi Esikoinen perheineen, Opiskelijapoika avovaimon, Maksin ja Miksun kanssa sekä Juniori. Onneksi täällä riittää lääniä. Terv InnaVaara

   Poista
 2. Oiva ratkaisu! Paraneminen varmasti nopeutuu.
  Eilen Viikin viileässä tuulessa kuuli mustarastasta, peippokin oli ruokinnalla.
  Mukavaa pääsiäisviikon jatkoa läheistesi ympäröimänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On osoittautunut hyväksi ratkaisuksi! Keväisiä päiviä jatkossakin, InnaAnni

   Poista