maanantai 5. joulukuuta 2022

Paras pusero


Turun serkku on kova kutomaan. Hän päätti kutoa minulle keväällä olleiden 70-vuotisjuhlien (täällä) kunniaksi islantilaisen villapuseron. Juhlapusero-idean takana oli yhteinen SerkkuSakkimme, johon Turun serkun ja minun lisäksi kuuluvat Sisko ja kaksi muuta serkkuani. 

Mutkien jälkeen sain puseron viikonloppuna Turussa. Odotus palkittiin monin verroin, sillä Serkun kutoma villapusero on enemmän kuin ihana. Sopivasti paksun ja ohuen väliltä ja mukavan iso. Ja rakastan puseron värejä. Malli on Merja Ojanperän tänä vuonna ilmestyneestä kirjasta: Ihanaa Islannin villasta - uudet ideat (2022). Mallin nimi on Vuonolla, joskin kirjan kaikki islanninpuserot näyttävät syötävän hyviltä :)

Kiitos, SerkkuSakki :):) Pusero päällä on lämmin lähteä kohti ”energiatalvea”…

4 kommenttia:

 1. Kaunisvärinen ja oloisa neule, joka yllä kelpaa kohdata talven haasteet eikä pakkanen pure:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, Takkutukka :) Joulukuiset terkut Inna Vaaralta

   Poista
 2. Nyt Sinun kelpaa nauttia talvesta. Harvinaisen värikäs Islannin-neule. Todella värit ovat kauniit. Usein näkee harmaanmustanvalkoisia puseroita.
  Reissukallelle ja museorotalle hyvää itsenäisyyspäivää.🇫🇮🙋‍♀️ MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää itsenäisyyspäivää Sinullekin, MK. Minulla päivä menee Murun kanssa lenkkeillessä, flunssaa pidellessä ja linnan juhlia katsoessa - pitkästä aikaa. Terv InnaAnni

   Poista