keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Jouluostoksia


Viime viikonlopun joulumyyjäisistä (täällä) tarttui mukaan pari pientä kivaa juttua: Toisen mummin tekemät siniset kuviovillasukat (15 e), ihana lasten tonttulakki (10 e) ja purkki Merimaskussa tehtyä omena-tyrnihilloa (7 e). 

Ihanimman löydön tein myyjäisten alakerrassa, jossa kaksi ujoa koulutyttöä myi itse tekemiään pipareita ja joulukoristeita. Heidän myyntipöydällään oli mm. kymmenkunta pikkuruista piparkakkutaloa - kuusi euroa/kappale. Kaikki erilaisia ja -tyylisiä. Tosi suloisia ja edullisia. 

Valitsin kaksi joulumökkiä. Toinen itselle ja toinen ystävälle…

4 kommenttia:

 1. Kerrassaan sympaattinen ja persoonallinen piparkakkumökki!
  Toivotaan, että pukin saapuessa paikalla on kilttejä lapsia, sillä kivoja ostoksia ml. nykyversioinen tonttulakki olet tehnyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin noihin pikkupiparimökkeihin ja ahkeriin koulutyttöihin :)
   Terv InnaVaara

   Poista
 2. Joulumyyjäiset on parasta mitä joulun alla tapahtuu. Tuntuu, että varsinkin nyt on hyvin tehtyjä käsitöitä, korona-ajalla tehtyjä varmaan. Olen käynyt useissa myyjäisissä ja ostanut ihan varastoon lapasia ja sukkia.
  Lasten työt on suloisia. Voi mikä pikkuinen mökki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulumyyjäisissä on tunnelma on usein niin ihanan ”vanhanaikainen” ja moni myyjäkin on ikäluokkaamme ja minunlaisia ”villasukkamummoja”. Kiva katsella, mitä toiset ovat keksineet ja hakea ehkä uusia ideoita itsellekin. Mutta kiva, että nykyään on myös vähän modernimpiakin ”myyjäisiä”, joissa nuoremmatkin ihmiset myyvät monenlaista itsetehtyä ja yllättävää.
   Mukavaa joulun odotusta, Sinulle. Terv InnaVaara

   Poista