sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Uffi yllätti


Hietsu-pettymyksen (täällä) jälkeen kävelin harmissani pitkin Bulevardia kohti keskustaa. Vanhan kulmatalon kivijalassa äkkäsin Uffin myymälän ja päätin pistäytyä sisään.

Bulevardin Uffi oli uusi tuttavuus, joka yllätti positiivisesti - monella tavalla. Kokonaisfiilis kaupassa oli mukava. Ja sen lisäksi: Hymyilevät ja (koira)ystävälliset myyjät. Sokkeloiset, mutta selkeät tilat. Siististi ja loogisesti järjestetyt rekit. Ja paljon mm. farkkutakkeja ja -paitoja, joista ei toiveistani huolimatta löytynyt mieleistäni.

Sen sijaan löysin hyväkuntoiset ja sopivat Adidaksen valkoiset katulenkkarit 13 eurolla. Samanlaisia istuvia ja tukevia lenkkikenkiä olin pari kertaa katsellut erään kenkäkaupan ikkunassa Ullanlinnassa. 

Ennen korona-aikaa ostin lähes kaiken käytettynä kirppiksiltä, mutta koronavuosien aikana olen ostanut harvat uudet vaatteeni ja kenkäni uutena. Ehkäpä alan taas kierrellä kirppiksiä, ja palata entiseen tässäkin suhteessa. Toisaalta olen huomannut, että paljon uutta en enää tarvitse enkä edes kaipaa. 

PS. Sunnuntaina ajoin uudelleen kirpputorin ohi. Torilla näkyi enemmän pöytiä, myyjiä ja ostajia kuin lauantaina, mutta kuitenkin vain noin viides osa aiemmista kesistä. Ehkä sunnuntain aurinkoinen ilma vaikutti…

Adidaksen valkoiset lenkkarit 13 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti