sunnuntai 26. kesäkuuta 2022

Juhannusta Taattisilla


Taattisten tilalla juhannusta juhlittiin perinteisesti. Päivällä oli eväsretki aurinkoiselle niitylle, jossa Outi ja Ida tarjoilivat vegaanista perunasalaattia ja raparperipiirakkaa. Illalla oli vuorossa juhannussalkoa, grillimakkaraa ja paukkumaissia. Ja tietenkin live-musiikkia niittykukin koristellulla tallinvintillä ja vanhanajan tanssit kahvin porojen liukastamalla parketilla.

Paikalla paljon iloisia ihmisiä. Osa oli tuttuja keskenään, mutta paljon oli myös vieraita. Lähitaloista kävellen tai pyörällä tulleita sekä juhlijoita, jotka olivat saapuneet paikalle linjurilla, pirssikyydillä tai omalla autolla Naantalista, Turusta tai pääkaupunkiseudulta.

Nautin joka hetkestä, ja muutkin tuntuivat viihtyvän kesäkuisen ilta-auringon laskiessa metsän taakse. Pääsinpä hetkeksi jopa pyörähtämään täydellä parketilla Taattisten naapurin Markun kanssa Terhi Jokilan ja Elina Ukkosen yhtyeen tahdissa.

Jussia juhlittiin sydämellä, mutta nukkumaan päästiin säädylliseen aikaan :)





2 kommenttia:

  1. Löysin sattumalta blogisi ja täytyykin heti kommentoida, että olin siskoni, mieheni ja silloin 8v tyttäremme kanssa juhannusaattona 2022 Taattisten tilalla! Me matkattiin Jyväskylästä siskoni luo Turkuun, koska oltiin menossa Muumimaailmaan.

    Kun sisko ehdotti, että mennään juhannustansseihin, niin hieman nikottelin. Takana oli pitkä ja hikinen automatka, joten ei ihan heti huvittanut istua taas autoon.. Mutta, olikin oikein ihana paikka ja kiva ilta! Turhaan siis nikottelin.. Jopa tanssin (siskon kehotuksesta tosin) mieheni kanssa vuosikymmenen tauon jälkeen (juhlittiin samalla 15-vuotishääpäiväämme ja bändi soitti toiveesta "meidän biisin").

    Perunasalaatti ja makkara maistuivat ja lapsikin viihtyi, kun oli eläimiä :) Toivottavasti päästään joskus vielä uudestaan käymään tilalla! T. Tiina

    VastaaPoista
  2. Suurensin kuvia ja bongasinkin siskoni tuosta ulkokuvasta :)

    VastaaPoista