torstai 2. lokakuuta 2014

Viimeistä viedään


Aamun aurinkoon laitoin vielä jalkaan ihanat ruusukeballerinat ja kesäisesti ilman sukkia. Taisi olla viimeinen kerta - onhan jo lokakuu! Vastaantulevilla oli syysnilkkuria, talvisaapasta, sormikasta ja toppatakkia. Paitsi yhdellä teinipojalla, joka seisoi bussipysäkillä uhmakkaasti lyhythihaisessa.

Teinistä huolimatta Mummin täytyy varmaan uskoa allakkaa ja jättää kesä ja siirtyä syysvarustukseen - ennen ensimmäistä lumisadetta.

6 kommenttia:

 1. Mummi mummi! Toisella mummilla täällä on jo varsisaappaat, Naturalistat, jalassa. Niillä on mukava saapastella kahisevissa, kultaisissa lehdissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tallustelin tänään jo nilkkureissa, vaikka ballerinoja ei vielä ole siirretty varastoon. Kun jalat on lämpimät, niin huomaan että tarkenee vähemmillä villatakeilla...

   Poista
 2. Mummi, mummi, älä katso allakkaa, eläkä muiden pukeutumista, vaan säätä ja paa päälle sitä mikä on hyvä eli kivaa itselle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Mutta osaksi ballerinakauden jatkaminen on sitä, että ei haluaisi kesän loppuvan. Ja siirtymistä syyskamppeisiin pitkittää ja pitkittää.

   Poista
 3. Minä kuuluin niihin, jotka kulkevat jo nilkkureissa. :)

  VastaaPoista