perjantai 10. lokakuuta 2014

Lontoosta kotiin


Tiistai-iltana jo palattiin. Lähtöpäivänä Mummi halusi vielä käydä japanilaisen UniQlon myymälässä Oxford Streetillä ja tytöt viereisessä theOtherStories-kaupassa. Mummi löysikin ihanan pitkän höyhenenkevyen hupullisen toppatakin, mutta tytöille reissu jäi lähinnä katseluksi. Äitiänsä kriittisempiä ostajia - onneksi. Opiskelijatyttö tallusteli tyytyväisenä aiemmin Sohosta ostamissaan DrMartinsin paksupohjaisissa kävelykengissä.

Lounaalla kävimme Knigthbridgessä japanilaisessa Chisoussa, johon ihastuimme kesäkuussa (täällä). Nyt petyin ruokaan ja laatuun. Olen saanut Helsingin japanilaisissa pääosin parempia susheja kuin nyt sain Chisoussa. Olisi pitänyt uskoa Lontoontyttöä, että ei saa rikkoa hyvää ruokamuistoa. Odotukset ovat usein kasvaneet liian suuriksi ja pettymys usein väistämätön. Näin Chisoun kanssa kävi. Harmi, kun tärvelin hyvän ruokamuiston!

Mutta suklaacookies piti vielä ostaa matkaevääksi. Makeita ja pehmeän sitkeitä - heikkouteni. Olisivat edes kalliimpia, niin olisi helpompi kieltäytyä.

2 kommenttia:

  1. Sinun Lontoon kuvat on olleet ihania, mutta sorry, etten ole ehtinyt kommata niitä juurikaan.
    Et siis ostanut noita kuvan kenkiä .. :) Näyttää aika raskailta kävellä..

    VastaaPoista
  2. Kiva kun nyt kävit, tykkään kommenteistasi ja blogeistasi. Kuvan kengät on Opiskelijatytön uudet monot. Pohja on yllättävän kevyt ja taipuisa paksuudestaan huolimatta.

    VastaaPoista