tiistai 28. lokakuuta 2014

Pros&Cons


Barcelonan läheisessä Sitgesin rantakaupungissa parasta oli vuodenaikaan nähden uskomattoman upea ilma. Hellettä - varjossakin tarkeni lyhythihaisessa. Hienoa oli myös Sitgesin puhtaat ja rauhalliset hiekkarannat. MERI. Ja pari kivaa kävelyreittiä naapurikaupunkeihin.

Myös hotelli oli onnistunut. Nappasin sen jostain blogista, jota en harmikseni enää löydä. Barcelonaa tunteva nuori kertoi suosittelevansa kyseistä hotellia usein vanhemmilleen. Rantakadulla sijaitsevan Subur-hotellin (täällä) merinäköalahuoneissa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Esteetön näkymä merelle ja auringon nousuun. Parisänkyä jäin kaipaamaan. Sivukaduille avautuvat huoneet näyttivät aika pimeiltä ja synkeiltä. Hyvä ja runsas buffee-aamiainen oli saatavilla lisämaksusta. Mummillehan aamiainen on päivän tärkein ateria tai ainakin toiseksi tärkein. Ainakin jos sen saa nauttia aamukahdeksalta ulkoterassilla. Koleasta syksystä tulevalle suomalaiselle lisäplussaa.

Barcelonassa viivähdettiin vain pari tuntia. Sykähdyttävintä oli värikäs ja sykkivä kauppahalli - Gaudit ja kauppakadut on koluttu aiemmin. Barcelonassa Ukki söi ravintola Cherissä (täällä) elämänsä parhaan tonnikalatartarin avocadopedillä maustettuna omenalla ja inkiväärillä. Sangriaa ei ehditty maistaa, mutta paikallinen cava oli hyvää ja kylmää.

Olimme matkassa maanantaiaamusta torstaiaamuun. Kolmessa päivässä ehtii paljon, usein riittävästi. Ja sopii elämäntilanteeseemme ja aikatauluihimme. Kotiin on kiva palata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti