lauantai 11. lokakuuta 2014

Miehet mökillä


Pikkumiehet Ukin ja Mummin ilona. Menossa mukana Opiskelijatyttö ja Juniori ja extrailona Lontoontyttö, joka viettää lokakuisen viikon Suomessa. Miehillä mökkireinot: Ukilla kovalla rahalla kaupasta ja pikkupojilla Salon kirppareilta - koko 29 maksoi kesällä 2,5 euroa ja koko 25 tänään puoli euroa. 

Ongittiin sinttejä ja kerättiin metsästä suppilovahveroita ja rannasta viimeiset kanttarellit. Kiikaroitiin järvellä kelluvaa tynnyrisaunaa - ensimmäinen mökin 30-vuotisessa historiassa. Ihmeteltiin aikaista hämäryyttä ja ihasteltiin upeaa kuuta. Pöydässä savukalaa, uunijuureksia ja puolukkapiirakkaa.

4 kommenttia:

 1. Reinot on kuulemma kovaa huutoa, ja kaikkein äijämäisimmätkin miehet kehtaa pitää niitä kaupunkioloissaankin - näin olen kuullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut nuoret näyttää jopa kulkevan niillä ulkonakin. Mutta pikkupojilla Mummi pitää kuria ja reinoilla kävellään vain sisällä. Mutta mökin vetoisilla lattioilla pitää aina olla jalassa joko tossut tai villasukat ja siitä Mummi jaksaa toistuvasti muistuttaa jo aikuisia lapsiaankin. Ja hankkii aina kirppareilta mökkitossuja myös lapsenlapsille!

   Poista
 2. Kaikilla miehillä on miesten kengät :)

  VastaaPoista