tiistai 14. lokakuuta 2014

Naiset pinkissä


Ostin viime perjantaina Punavuoren KaunisVeera-nimisestä käytettyjen vaatteiden kaupasta pinkin värisen ohuttoppatakin. Ihastuin väriin - valaisee pimenevää syksyä ja piristää mieltä - ja oli tosi hyvässä kunnossa. Ja entinen vuosia sitten hankittu luonnonvalkoinen alkoi olla jo aika nuhjaantunut.

Mutta... Pari muutakin naista näyttää ihastuneen väriin. Perjantain jälkeen olen nähnyt jo kolme keski-ikäistä naista, joilla on ollut päällä juuri samanvärinen - heleä pinkki - kevyttoppis: ensimmäinen perjantaina metrossa, toinen lauantaina Salon kirppiksellä ja kolmas eilen tanssitreeneissä.

Metroa käyttävät, tanssia rakastavat kirppisluuhat näyttävät pitävän pinkistä!

4 kommenttia:

 1. Pinkki on ihana väri, kirkastaa esim. harmaan upeasti ja on tummansinisen kanssa tosi voimapaketti.
  Kirppisluuha ;) - hauskasti sanottu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa lukuisissa eri sävyissä onkin viime vuosina ollut lempivärini, joten pinkki tuo hyvän terän. Vielä 5-kymppisenä keskityin oranssiin. Kaikki - silmälaseja myöten - oli oranssia. Jotenkiin se tukan harmaantuessa jäi.... Onneksi tuli nyt harmaaseen edes vähän väriä. Ja onhan minulla sentään räikyvän turkoosit silmälasin pokat ollut jo pari vuotta!

   Poista
 2. Oletpa sinä pieni, tuo takki näyttää niin pikkuruiselta :)
  Sitten on hauskaa, kun te kaikki kolme satutte samaan paikkaan yhtäaikaa, sellaiseen kiinnittää jo ohikulkevakin huomiota. Mutta kiva väri toi on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väärä havainto, sillä olen normimittainen ja -painoinen. Ja takin koko oli XXXL, jota myyjänkin kanssa naureskelimme, sillä minä olen kokoa 38-40. Eli takin mitoitus oli aivan kumma. Ehkä se siksi oli jäänyt käyttämätikin joltain isokokoisemmalta.

   Poista