sunnuntai 26. helmikuuta 2023

Balettia museossa

Dancing in The Dark

Olen tiennyt, että Turussa on Sibelius-museo. Se ei kuitenkaan ole minua erityisesti kiinnostanut, koska musiikki ei kuulu intohimoihini, vaikka Sibeliuksen musiikista tykkäänkin. Käydessäni viime viikonloppuna Turussa (täällä) huomasin, että museossa oli parhaillaan balettiaiheinen valokuvanäyttely, ja mieleni muuttui :)

Sibelius-museon Ballet-niminen näyttely oli tanssinopettaja ja kirjailija Teija Huuskon (s.1981) sekä valokuvaaja ja kirjailija Jaska Poikosen (s.1980) yhteisteos. Esillä oli parisenkymmentä kaunista, herkkää ja intiimiä valokuvaa tanssija Teija Huuskosta erilaisissa asennoissa ja tunnelmissa. 

Tykkäsin. Kannatti kävellä räntäsateessa Tuomiokirkon vieressä olleeseen Sibelius-museoon :)

Fifth Position

4 kommenttia:

 1. Turussa pitäisi viettää pidempi ”loma”. Paljon on nähtävää ja koettavaa.
  Olin eilen Taidehallissa, Maija Blåfieldin valokuvia mukavine teksteineen sekä mielenkiintoisia videoita. Aikaa on varattava. Vierähti lähes kaksi tuntia. Yksi pitkä video jäi vielä katsomatta. Näyttelyn viimeinen päivä on 5.3.
  MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin siellä ja kirjoitinkin. Tykkäsin etenkin pikkukuvista juttuineen, kuten sinäkin. Videoihin - metsävideoita lukuunottamatta - en silloin jaksanut keskittyä, mikä kertomastasi päätellen oli harmi. Nyt kiikarissa on Malva Lahdessa :) Terv InnaAnni

   Poista
 2. Muistelin, että olit käynyt näyttelyssä, mutta en etsinyt tarpeeksi hyvin, että olisin löytänyt tekstisi. Olet niin kadehdittavan ahkera menoinesi ja kirjoituksinesi.
  MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli ehkä vähän tynkä postaus. Terv InnaVaara

   Poista