torstai 31. lokakuuta 2019

Väriä Dulwichissa


Sateisen lauantain jälkeen saimme kauniin, kuulaan ja aurinkoisen sunnuntain. Lontoossa(kin) oli hieno ruska, joten päätimme lähteä aamupäiväksi kävelemään viereisen Dulwich Villagen omakotitaloalueelle. Vaurasta, siistiä ja kaunista - mutta etenkin teitä reunustavat vaahterat olivat upeaa katseltavaa hehkuessaan oranssin ja punaisen eri sävyissä.

Päämäärättömästi vaeltaessamme törmäsimme Dulwich Picture Galleryyn (täällä). ”Just täällä mun on pitänyt käydä jo monta kertaa!”, totesi kävelykaverina ollut tyttäreni, joten ei kun sisälle. Ja olipa kaunis ja rauhallinen museo. Seinissä pinkkiä ja lilaa, ja esillä vanhaa taidetta - mm. Rubensia ja Rembrandtia. Yllättävän kiinnostava myös tavallisesta mummista - ehdottomasti löytämisen arvoinen. The Telegraph -lehden mukaan ”one of Britain’s most beautiful galleries”.

Museon jälkeen jaksoimme taas kävellä ja pakahtua syksyisen luonnon kauneudesta.


2 kommenttia:

  1. Kiitos Lontoon-vaikutelmista. Kuvat auttavat pääsemään tunnelmaan, josta olet tyttäresi kanssa nauttinut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos matkailo on välittynyt sinullekin, Lissu. Oli tosikiva reissu - nautin sekä seurasta että tekemisistä me kovasti. Osasin rajoittaa reissuohjelmaa siten, että valitsimme vain tietyt kohteet minne mennä, emmekä tällä kertaa juosseet esim kaupoissa. Lontoossa riittää kokemista jokaiselle maulle...

      Poista