maanantai 10. kesäkuuta 2024

Kuppila makuuni :)


Monta kertaa kesässä nautin kupin tai pari kahvia korvapuustin tai pannukakun kanssa maalaistalon pihapiirissä maaseudun rauhassa. Tai palan lohipiirakkaa viinilasillisen siivittämänä. Ja toisinaan taas päädyn ostamaan vain yhden Fazerin herkullisen Premium suklaapuikon. 

Taattisten tilan Tila-niminen kahvila Naantalin Merimaskussa on minulle tutumpaakin tutumpi, sillä vanhan maalaistalon kesäkahvilaa ja majoitustoimintaa pyörittää kaksi tilalla asuvaa tytärtäni ja toisen avomies. Turhaan en blogikirjoituksissa ole kehunut Taattisten tilan välitöntä tunnelmaa ja kahvilan ystävällistä palvelua (täällä), sillä sukulaisten ja lukuisten ystävien lisäksi kesäkuukausina tilalla tuntuvat viihtyvän etenkin matkailevat lapsiperheet ja Saariston rengasreittiä kiertävät pyöräilijät. 

Juhannukseen asti kahvila on auki vain viikonloppuisin, mutta tämän jälkeen päivittäin koulujen alkuun asti. Lisätietoja kahvilasta ja majoitustoiminnasta löytyy Taattisten nettisivuilta (täällä) ja Instagrammissa (täällä). 

Ja lisää valokuvia ja omia kokemuksiani Taattisten tilalta löytyy blogistani tunnisteella Tila. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti