maanantai 2. toukokuuta 2022

Vappua Victorissa


Tyttärien tilalla Vapun juhlinta jäi tänä vuonna tärkeämpien asioiden jalkoihin :) Viikonloppu kului kuten edeltävä viikkokin: Tyttärien maalaistalon ison pihan kevätsiivousta, tilan lampaiden ja kanojen hoitamista ja Opiskelijatytön Dortsu-koiran lenkitystä (täällä).

Vappuaattona Ukki ajoi Salon mökiltä Chloe- ja Muru-koirien kanssa Lontoontytön ja minun luokse Merimaskuun. Päätimme Tytön kanssa juhlistaa Ukin vierailua ja relata vähän arkihommista. Lähdimme kaikki kolme yhdessä vappuaaton brunssille Turkuun. Paikaksi valitsin Taidehallin kahvilan, jonka viikonloppubrunssia olen pitkään halunnut kokeilla (täällä).

Kahvila Victor on vegaanikahvila, minkä vasta nyt täysin tajusin. Kiva näin. Saimme kokeilla nykyaikaisia vegaaniherkkuja. Pöytiin tarjoiltu aamiainen koostui pehmeästä hapanjuurileivästä, kurkumahummuksesta, pikkelöidystä porkkanasta, tuoremehusta ja verigreippismoothista. Lisäksi oli iso lautanen ruokaisaa salaattia, jossa oli kvinnoaa, broccoliinia ja sitruunamarinoituja valkopapuja. Aaukki ja minä vaihdoimme smoothin itse tehtyyn kuusenkerkkälimonadiin. Vappuaaton kunniaksi tilasimme perusaamiaisen päätteeksi vielä kouharilasilliset ja palat pekaanipiirakaa. 

Kaikki maistui herkulle. Vegaanisapuskat onnistuvat, kun sen osaa :) Tuli taas todistettua, että vegaaninen voi olla herkkua. Minäkin alan vähitellen uskoa :) Etenkin pikkelöidyt porkkanan siivut yllättivät positiivisesti. Herkun juju oli kuulemma sinapinsiemenet :)

Taidehallin ala-aula on miellyttävä ja minua kiehtova paikka kuppilalle. Kaikista parasta Victorissa oli tällä kertaa osaava, hymyilevä ja lämmin tarjoilija - superihana nainen. Kiitos, loit meille ihanan juhlatunnelman. 

Salaatti kvinnoasta ja valkopavuista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti