keskiviikko 11. toukokuuta 2022

Roihikan Rio


Roihuvuoren japanilaistyylisen puutarhan vieressä on kahdeksan vuotta toiminut Rio-niminen kahvila. Viihtyisä ja kotoisa kuppila, josta saa hyvän kaffen, juomien ja makeiden ja suolaisten kaffeleipien lisäksi keittolounaan. Riolla on myös A-oikeidet ja iso ulkoterassi.

Kävin Riossa tänään ekaa kertaa, ja tykkäsin. Eriparituolit ja koiria rakastava emäntä sulattivat sydämeni. Tykästyin myös kivasti kontaktia ottaviin myyjiin. He myös joustivat käsittämättömän ihanasti, kun tilauksen tehtyäni huomasin, että olin unohtanut kukkaron luottokortteineen autoon, joka oli runsaan kilsan päässä korjaamolla. Eikä minulla ollut puhelimessa - Tyttärien useita kertoja suosittamaa - maksu-appia. ”Lähetämme sinulle laskun tekstiviestinä, jonka voit maksaa kun saat luottokortin taas käsiisi.” En ollut uskoa korviani :):)

Viereisen Japanilaistyylisen puutarhan kirsikkapuut olivat vasta puhkeamassa kukkaan. Kukkien sijaan ihailin puiston upeita sammalistutuksia ja kauniisti kiemurtelevia polkuja. Puistossa ei saa kävellä koiran kanssa, jonka huomasin vasta loppumetreillä :)

Taas uusi suosikki pitkään Suosikkikahvilani-listaan. Ja kiva puolen tunnin kävely Mekaanikonkadulta, jossa autoni oli myöhäisessä renkaanvaihdossa, mäkisen Roihuvuoren puiston kautta Roihuvuorentielle ja takaisin

Jugurtti-perunakeittoa ja arabialainen leipä 

Kirsikankukat olivat vasta aluillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti