torstai 26. toukokuuta 2022

Rauhaa Tilalla

Yksi Hilman tuvan neljästä majoitushuoneesta

Tyttärien vuosi sitten hankkima Taattisen majoitustila (täällä) Naantalin Merimaskussa aukeaa toukokuun lopussa toiseen, uuteen kesään. Parasystävä ja minä pääsimme perheinemme koekaniineiksi, kun juhlimme 14 aikuisen ja 11 lapsen porukalla 50 vuotta kestänyttä ystävyyttämme (täällä).

Nautimme täysin siemauksin kahden ehtoisan emännän vieraanvaraisuudesta ja palvelualttiudesta. Majoituimme mennyttä aikaa huokuvissa, kodikkaissa ja siisteissä huoneissa ja nautimme tuoreesta, runsaasta ja monipuolisesta aamiaisesta talven aikana uusitussa ravintolasalissa.

Lisää juttua ja valokuvia Taattisten tilasta minun joulukuisessa postauksessani (täällä) ja blogitunnisteen Tila alta. Lisää tietoa Taattisten tilan majoituksesta, tilalla järjestettävistä taide- ja luontokursseista sekä kesällä avattavista kolmesta pop-up kahvilasta/ravintolasta löytyy Taattisten nettisivuilta (täällä).

Viikonloppumme kului mukavasti tutustuen Tilan kanoihin, lampaisiin, koiriin ja kissoihin, retkeillen pihasta lähtevillä luontopoluilla sekä seuratessa pääskysten puuhia. Mikäli leppoisa maalaiselämä ja luonnossa vaeltelu ei majoittujalle riitä, lähistöltä löytyy muutakin mielenkiintoista tekemistä. 

Lapset ja lapsenmieliset löytävät jännittävän Muumimaailman (täällä) 11 kilometrin päästä, historiaa kaupaavat voivat pyöräillä 17 kilometriä ihastelemaan Louhisaaren kartanolinnaa - marsalkka Mannerheimin lapsuuden kotia (täällä) ja puutarhaintoilijoita saattaa kiinnostaa presidentin kesäasunto Kultaranta ja sen upea puutarha (täällä), joka on vain 8 kilometrin päästä viereisellä Luonnonmaa-nimisellä saarella.

Kesää ja lomaa odotellessa. Ja toiveissa aurinkoisia kelejä - yösateilla. Puutarhoja ajatellen :)

Taattisten tilalla luonto ja rauha alkaa jo pihasta.

1 kommentti:

  1. Onpa ihana paikka<3 Tuonne haluan kyllä vielä tehdä matkan. Täytyy laittaa muistiin paikan osoite. Ihanaa kun tuollaisia paikkoja on olemassa.

    VastaaPoista