perjantai 25. maaliskuuta 2022

Kevään alkuja


Aamun Muru-kävelyllä kuljin vaihteeksi pitkin kaarevaa Ehrensvärdintietä Eirassa. Verrattuna edelliseen kävelykertaan runsas viikko sitten kevät oli edennyt hurjasti. Pälvipaikkoja oli jo rutkasti enemmän kuin lumisia kohtia ja useassa kohdin jalkakäytävät oli puhdistettu hiekkasepelistä. Kävely oli keväisen mukavaa ja helppoa. Ei yllättäviä, liukkaita jääkohtia eikä sentin sorakerrosta, jota varsinkin Muru vieroksuu.

Kevätkukistakin näkyi jo enemmän kuin kuin vain tunnistamaton, maanpinnan juuri ja juuri rikkova vihertävä ja terävä piikki. Näkyi selviä ja tunnistettavia keltaisia, valkoisia ja sinisiä nuppuja, varsinkin Ehrensvärdintie 8:n edessä. Yllättävä paikka, sillä kyseinen sisäänkäynti on pohjoiseen ja pääosin varjon puolella.

Kevät etenee - mieli kevenee. Seitsemänkymppiselläkin :):)


2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia kevään uskalikoista! Aamukahvilla parvekkeella ensikertaa paitsi lokkien kirkunaa myös mustarastaan huilu soi eli näin tekee meillä reilusti yli seitsemänkymppisilläkin:) Ei siis hätiä mitiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen jo saanut pysähtyä kuuntelemaan upeaa mustarastaan konserttia. Nautitaan keväästä lähipäivien kylmyydestä huolimatta.

      Poista