keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Sateella

Tuvan ikkunasta pihalle
 
Koko päivän on satanut. Luonto näyttäytyy käsittämättömän vihreänä ja raikkaana - upeana. Mutta minä olen pääosin löhöillyt sohvalla ja ihaillut luontoa vain ikkunoista :)

Onneksi aamulla ennen sadetta ehdin/viitsin käydä koirien kanssa lenkillä. Sen jälkeen olen lukenut vanhoja sisustuslehtiä ja katsonut HBO:lta Terapiassa (In Treatment) -sarjan uutta 4. kautta. Terapia oli jo Gabriel Byrnen aikaan 2008-2010 yksi suosikkisarjojani, jonka kolme kautta olen vuosien aikana ehtinyt katsoa useampaan kertaan.

Neljännellä kaudella nallekarhumainen miesterapeutti on vaihtunut tummaihoiseen nelikymppiseen naiseen - Orange is the New Black -sarjasta tuttuun Uzo Adubaan. Uuden kauden neljän ensimmäisen jakson perusteella Terapiassa säilyy edelleen sarjalemppareissani. 

Onneksi sarja sai jatkoa ja vielä sopivasti uudistettua jatkoa. Sateesta oli muutakin iloa kuin luonnon kauneus...

Tuvan ikkunasta järvelle

2 kommenttia:

  1. Sateen puhdistava ropina rentouttaa antaa luvan olla ja pisaroita katsellessa aatoksille siivet; luonnon oma terapeutti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takkutukka, Sateessa on kiva olla sisällä, kunhan antaa itselleen luvan hellittää... Toisaalta oikein puettuna sateella on myös ihana kävellä ulkona ja tuntea konkreettisesti ilman ja luonnon raikastuminen.

      Poista