tiistai 18. toukokuuta 2021

Mummihommia :)

Mökin saunaranta sunnuntai-illan rauhassa

Koko viime viikko oli yhtä haipakkaa, aikaa ei tahtonut löytyä edes blogin päivittämiseen. Sunnuntai-iltana tahti alkoi rauhoittua, mutta maanantai kului vain löhöillen ja Netflixin (mm. Handmade’s tale 4. kausi) tuijottaen :)

Alkuviikon olin lisäkäsinä Tyttärien Tilalla Merimaskussa, jossa raivaus- ja remonttihommat lopetettiin vasta iltakasilta tai -ysiltä. Loppuviikon Opiskelijapojan kaksilapsinen perhe nautti aurinkoisista toukokuun päivistä Salon mökillä. Mummin päätehtävä oli hyssytellä kolmikuista Pikkupoikaa lukuisille lyhyille päiväunille ja rauhoitella iltaa varten, jotta vanhemmat saivat lepuuttaa käsivarsiaan - ja mieltään.

Työntäyteinen, mutta kiva viikko :):) Merimaskun Tilalle palaan taas tänään tiistaina...

2 kommenttia:

  1. Rattoisan oloinen ja puuhakas viikko Sinulla takana, jonka jälkeen saunarannan rauhassa on varmasti ollut ihanaa käsitellä tapahtunutta ja antaa mielenrauhan virrata:)

    Meiltä meni suunniteltu sunnuntaivisiitti Kuopuksen luo puihin nti Tarinaniskijän jouduttua koulussa tapahtuneen altistuksen tiimoilta etäilemään. Pettymys oli suuri, sillä emme ole tavanneet liki vuoteen, mutta se, mikä ei ole takanapäin, on edessäpäin, joten...

    Keväistä ja tarmokasta Merimaskuilua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takkutukka, tämä loppurutistus koronan kanssa tuntuu tavallaan kaikkein vaikeimmalta. Alkaa jo vähän lipsua itseltäkin, eikä enää yhtä tarkasti jaksaisi noudattaa rajoituksia. Väliin jopa jossain tilanteissa unohtuu että koronaahan me vielä elämme... Toisaalta sekä etäisyydet että kosketuskielto on iskostunut pelottavan syvälle ainakin minun arkielämääni...

      Mukavaa viikonloppua, taas!

      Poista