torstai 9. huhtikuuta 2020

Vuodet vierivät


Mökin rauhassa olen mm. selaillut vanhoja valokuvia. Pääosin tuttuja kuvia ja tuttuja muistoja. Vuosien kuluessa samoja kuvia on tullut selailtua aiemminkin - useimmiten yksin taikka Lontoontytön ja/tai Opiskelijatytön kanssa.

Eilen löysin ihanan kuvan, jossa kävelen Alma-mummin (täällä) kanssa Siskon ja Miehensä vihkitilaisuuteen Kulosaaren kirkkoon. Tulevaisuutta luottavaisena ja innokkaana odottava 29-vuotias nuori nainen taluttaa pitkän, mielenkiintoisen ja haastavan elämän elänyttä, parin viikon päästä 90 vuotta täyttävää vanhaa, mutta määrätietoista naista. Kuva on toukokuulta 1981, jolloin odotin syyskuussa syntyvää Esikoista.

Aurinkoinen ja lämmin toukokuinen lauantai. Rakastunut ja onnellinen morsiuspari. Pieni ja kodikas kirkko. Vihkipappina Simo-eno eli Äitimuorin veli (täällä ja täällä). Kuutisenkymmentä sukulaista ja läheistä ystävää. Kakkukahvit Siskon ja minun vanhempien kotona Kulosaaressa (täällä). Vanhimpien sukulaisten lähdettyä juhlia jatkettiin vielä tanssiravintelissa meren rannalla.

Juhlista jäi hyvä mieli ja mukavia muistoja. Uskotko Sisko, että siitä on jo 39 vuotta?

2 kommenttia: