sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Kortti kaupungista

”Kukkulan takaa huudellaan.”

Mökillä postilaatikko on vartin kävelymatkan päässä. Joka aamu Ukki hakee laatikosta hesarin ja arki-iltapäivisin kaupunkikodista käännetyn postin, mikä tarkoittaa lähinnä Kauppalehteä ja ehkä paria paperilaskua. Kerran viikossa laatikosta löytyy myös Talouselämä ja Ukin karanteeni-ilokseen tilaama Suomen Kuvalehti.

Perjantaina postilaatikossa odotti harvinainen ja iloinen yllätys. Postikortti :):) Helsingin Kalliossa asuva Opiskelijatyttö oli lähettänyt muumikortin maalla karanteenia viettäville vanhemmilleen. Muistui mieleen lapsuus 1950- ja 60-lukujen vaihteessa, kun synttäripäivinä Lauttasaaren kodin (täällä) postiluukusta tipahti odotettu onnittelukortti Karkun mummilta. 

Kortti viestii kaipuusta...

2 kommenttia:

 1. Suloinen postaus! Pikku-Myy on suosikkihahmoni. Kyllä paperilehdet ja kirjat ovat "se juttu", jonka ylittävät vain ihka oikeat, yhä harvinaisemmiksi käyvät postikortit!
  Kukkulan takaa: keväistä viikkkoa Sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin yllätyin, miten kivalta tuntui saada postikortti. Vaikka lähes päivittäin juttelee lähettäjän kanssa puhelimessakin. Taitaa todella tulla ihanan keväinen viikko, joten nautitaan molemmin puolin :)

   Poista