tiistai 10. maaliskuuta 2020

Ragu yllätti


Perjantaina selailin nettiä etsien illaksi mukavaa ravintolaa linjalta Punavuori-Kaartinkaupunki-Kamppi, ja törmäsin Raguun. En ollut lukenut Ragusta, en kuullut Ragusta - puhumattakaan että olisin käynyt 2014 avatussa Ragussa. Joten sinne eli Ludviginkadulle Hesarin entistä pääkonttoria vastapäätä.

Ragu yllätti positiivisesti. Ravintolatila oli kivan sokkeloinen, mutta selkeä - jokainen seurue löysi oman rauhallisen tilansa. Kovaäänisistä kuului rauhallista musiikkia - nautittavan hiljaisella. Tarjoilija oli ihanan ystävällinen ja sopivan huumorintajuinen - esitteli mukavasti ja tietävästi sekä ruoka-annoksia että juomavaihtoehtoja.

Ja ruoka yllätti - todella. Tilasimme Ukin kanssa Ragun viiden ruokalajin valmismenun - kaksi herkullista alkupalaa, pääruoaksi hyvää tonnikalaa ja puikulagnoccheja sekä makea jälkkäri. Kaikki hyvin valmistettua, maukasta ja kaunista. Kaikki pelasi ja toimi...

Paitsi, että pääruokaa saimme odottaa, odottaa ja odottaa, ehkä 40 minuuttia. Lopulta minä hermostuin, ei Ukki jolta herkästi näissä tilanteissa palaa pinna :) Ja minäkin vain ”sivistyneesti” :) Mutta mitä teki ihana tarjoilijamme. Kaatoi meille ekstralasilliset viiniä. Ja laskua tuodessaan ilmoitti vähäeleisesti, että viiniämme ei laskuteta ollenkaan ja menuista saamme 20 pinnaa alennusta ”koska jouduitte odottamaan kohtuuttomasti”. Johtui kuulemma kabinetissa olevasta 16 hengen seurueesta...

Voisiko henkilökunta upeammin hyvittää asiakkaan harmitusta. Olin yllättynyt - jopa hämmentynyt - miten Ragussa toimittiin ja reagoitiin asiakkaan harmiin :):) Harmini kaikkosi taivaan tuuliin.

Palaamme Raguun nauttimaan sen maittavasta ruoasta ja osaavasta palvelusta. Toivottavasti lähiaikoina...

Muikunmätiä ja tattari-perunarieskaa

Mascarponemoussea, mandariinisorbettia ja mustapippurimarenkia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti