keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Mökin suojissa


Pakenin eilen koronaa Salon mökille, jossa seurana on 71-vuotias ”kotikaranteenissa” oleva Ukki ja kaksi koiraa, lintulaudan tiaiset ja tikat sekä lummelahteen pesää puuhaava joutsenpari. Lähin naapuri on vajaa kilometrin ja lähin ruokakauppa seitsemän kilometrin päässä.

Mennessä poikkesin ruokakaupan kautta: Alkupäiviksi lohta, jauhelihaa ja siskonmakkaroita, sen jälkeen broilerileikkeitä, munia, bataattia ja pastaa. Ohuita ruisleipäpaloja, jugurttia ja neljä pakettia ihanaa rasvaista Riitan Herkun Maasdam-juustoa. Pähkinöitä ja kuorittavia hedelmiä: banaania, appelsiineja ja omenia. Ja pikkuisen salmiakkilakua. Ja vessapaperia - meinasin unohtaa :):)

Mukana myös läppäri, kassillinen seiskaveikka-lankaa, pari paksua kirjaa ja yksi 500-palan palapeli. Tietenkin siirsin myös paperihesarin mökkiosoitteeseen. Ehdin perille mökille juuri parahiksi katsomaan ja kuuntelemaan nuorta pääministeriämme Sanna Marinia, josta on nopeasti kasvanut vaikean kriisitilanteen osaava johtaja.

Nyt vain toivon että pysymme Ukin kanssa terveinä, jotta ei pidä heti palata takaisin Helsinkiin. Ja samaa toivon kaikille muillekin.

Ukki oli ehtinyt viikonvaihteessa käydä Salon torilla 
ja ostanut ilokseen upeita papukaijatulppaaneja. 

2 kommenttia:

  1. Leppeissä oloissa karanteenikin on nautinto, luulisin. 👋😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toistaiseksi on ollut pelkkää nauttimista luonnosta, auringosta ja eläimistä. Jatketaan elämää koronan varjossa ja nautitaan keväästä.

      Poista